Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Haluatko liittyä joukkoomme?

Olemme aina valmiita ottamaan mukaan motivoituneita ja lahjakkaita yksilöitä tiimiimme! Tarjoamme dynaamisen työympäristön, jossa voit kehittää taitojasi suoraan teknisen koulutuksen avulla. Toimintamme kasvaessa tarvitsemme joukkoomme lisää alan ammattilaisia.

Hae harjoittelijaksi joukkoomme

Etsimme motivoitunutta ja innokasta harjoittelijaa, jolla ei vielä ole paljon työkokemusta, mutta halua oppia ja kehittyä autokorjaamon parissa. Meillä on ilo tarjota sinulle mahdollisuus saada arvokasta käytännön kokemusta autokorjaamon toiminnasta ja samalla päästä osaksi mukavaa työyhteisöämme.

Sinulta odotamme ennen kaikkea uteliasta asennetta ja halua oppia uutta. Vaikka et vielä olisi kokenut ammattilainen, arvostamme innostusta ja kiinnostusta autotekniikkaan. Oletko aina halunnut tietää, mitä tapahtuu auton konepellin alla? Nyt sinulla on mahdollisuus oppia ja kokea se käytännössä.

Työskentelet yhdessä kokeneempien kollegoiden kanssa, jotka ovat valmiita jakamaan tietonsa ja taitonsa kanssasi. Korostamme tiimityötä ja kannustamme avoimeen kommunikointiin. Haluamme tukea sinua kasvamaan ammatillisesti ja tarjoamme koulutusta ja ohjausta matkallasi kohti ammattitaitoista autokorjaajan uraa.

Sinusta

 • Olet vastuullinen ja ymmärrät hyvän palvelun tärkeyden
 • Olet täsmällinen ja kohtelias
 • Sinulla on positiivinen asenne työntekoon ja pyrit menestymään
 • Työskentelet itsenäisesti ja tehokkaasti
 • Olet positiivinen tiimipelaaja, jolla on valmius sopeutua
 • Olet suorittanut koulun/oppilaitoksen, kykenet puhumaan ja kirjoittamaan englanti

Tarjoamme

 • Työpaikan, joka on osa maailmanlaajuista korjaamoketjua
 • Mahtavan työympäristön, jossa työskentelee intohimoisia ja erittäin taitavia kollegoita
 • Harjoittelun, jossa on mahdollisuuksia kehittyä taitojesi ja motivaatiosi perusteella
 • Työpaikan, jossa pääset työskentelemään uusimpien diagnoosilaitteiden parissa
 • Harjoittelijan palkan sopimuksen mukaisesti

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa voit oppia uutta joka päivä. Olet osa tiimiä, jossa jokaisen panos on tärkeä ja voit olla mukana ratkaisemassa haasteita yhdessä. Korostamme työssämme asiakaspalvelua ja korkeaa laatua ja opastamme sinua matkallasi kohti näitä tavoitteita.

Hae harjoittelupaikkaa jättämällä avoin hakemus.

Bosch Car Service on johtava autokorjaamojen ketju

Kuulumme maailmanlaajuiseen verkostoon, jossa on yli 15 000 korjaamoa 150 maassa. Hyödymme tietotaidosta, teknisestä koulutuksesta, diagnoosilaitteista ja varaosista suoraan Boschilta – yhdeltä johtavista autoteollisuuden toimittajista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin tänään

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi avoimena hakemuksena. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää työtehtävistä.