Tietoa meistä

Aivan kuten haluaisimme oppia lisää sinusta, voit lukea lisää meistä ja siitä, kuka olemme tällä sivulla

Olemme ajoneuvovarustelun ja
vianhaun asiantunteva korjaamo

Olemme ajoneuvovarusteluun ja vianhakuun erikoistunut korjaamo. Meiltä saat laadukasta ja arvostettua palvelua, tarvitset sitten autollesi varustelua, vianhakua tai määräaikaishuoltoa. Varustelemme suurimman osan Oulun alueella takseista. Mm. OTAXI, FixuTaxi, Kovanen ja Menevä luottavat palveluihimme. Meillä löytyy kokemusta takseista ja sähkövianhausta yli 20 vuotta.

Louhimontie 10
90620 – Oulu
Olemme avoinna
maanantai – perjantai 7:30 – 16:30

Ota meihin yhteyttä

Sitoudumme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen käydessäsi meillä. Kuuntelemme, mitä sinulla on sanottavana, ja pyrimme aina löytämään oikean ratkaisun tarpeisiisi.

Petri Kolehmainen

Korjaamopäällikkö, yrittäjä

Taksivarustelu, Alkolukot, Digipiirturit ja nopeudenrajoittimet, sähkövianhaku, e-expert

petri.kolehmainen@oah.fi

040 680 8801

Evgeni Believ

Työnjohtaja

Asiakaspalvelu

info@oah.fi

010 338 8940

Laadukas palvelu

Henkilökohtainen ja sitoutunut

Reilu ja kohtuullinen

Asiantuntevaa palvelua

Korjaamomme aloitti toiminnan aluksi takseja varustelemalla ja sähkövikoja ratkomalla. Kysynnän vuoksi lisäsimme palveluun myös autojen huollot ja muut korjaukset. Korjaamon taitotaso on pyritty pitämään ajan tasalla alan koulutuksilla. Liityimme e-Expert ketjuun ja sitä myöten olemme erikoistuneet sähkö- ja hybridiautojen huoltoon sekä korjauksiin. Laajennamme edelleen toimintaa ja lisäämme erikoisosaamistamme kysynnän kasvaessa. Liityimme Bosch-ketjuun vuoden 2023 alussa. Tämän myötä pääsemme parantamaan tasoamme alan parhaimmistoon kuuluvaksi korjaamoksi. Bocsh auttaa meitä järjestämään koulutusta ja toimittaa meille tarvittavat työkalut. Myös tekninen tuki on merkittävä.

Haluatko liittyä joukkoomme?

Etsimme osaavia tekijöitä liittymään joukkoomme. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme täältä ja jätä avoin hakemus.

Olemme osa Bosch Car Service -verkostoa

Kuulumme maailmanlaajuiseen verkostoon, jossa on yli 15 000 korjaamoa 150 maassa. Hyödymme tietotaidosta, teknisestä koulutuksesta, diagnoosilaitteista ja varaosista suoraan Boschilta – yhdeltä johtavista autoteollisuuden toimittajista.